6972854566 Πιστόλη 3Α, Λαμια x.gkogkonhs@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
Electrical Development
Χρηστάκης Γκογκώνης - Ηλεκτρολόγος | Λαμία Φθιώτιδα


Ο ηλεκτρολόγος Χρηστάκης Γκογκώνης ανταποκρίνεται σε κάθε σας κάλεσμα άμεσα και υπεύθυνα παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των αυτοματισμών.

Με πολυετή εμπειρία και συνεχή εξέλιξη καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που περιλαμβάνουν τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, καθώς και εργασίες επισκευής και αναβάθμισης σε ήδη υπάρχουσες.

Στοχεύουμε σε ένα άρτιο και λειτουργικό αποτέλεσμα, με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την ευκολία χρήσης των λειτουργιών μέσω αυτοματισμών και νέων τεχνολογιών.

Καθ' όλα τα χρόνια δραστηριότητας της επιχείρησης, έχουμε φέρει εις πέρας πολυάριθμα έργα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη τη Λαμία, παρέχοντας ταυτόχρονα συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Με εμπειρία και τεχνογνωσία δίνουμε αποτελεσματικές και συμφέρουσες λύσεις για κάθε χώρο καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.
 
     
     
 
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
Αυτοματοποιημένο κεντρικό σύστημα ελέγχου, που επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο λειτουργίας όλων των σύγχρονων εγκαταστάσεων ενός χώρου.
 
     
 
     
 
ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
Υψηλή ποιότητα και άριστες επιδόσεις στα συστήματα δομημένης καλωδίωσης μέσω υπηρεσιών εγκατάστασης και διόρθωσης οπτικών ινών, δικτύων χαλκού κτλ.
 
     
     
 
SMART HOME
Εκσυγχρονισμός, διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας και εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των σύγχρονων συστημάτων smart home της εταιρείας Grenton.
 
     
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις ηλεκτρολογικές μας υπηρεσίες με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης.