6972854566 Πιστόλη 3Α, Λαμια x.gkogkonhs@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Electrical Development
Χρηστάκης Γκογκώνης - Ηλεκτρολόγος | Λαμία Φθιώτιδα


Ο πιστοποιημένος εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος Χρηστάκης Γκογκώνης, δραστηριοποιείται σε παντός είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και αποκατάσταση βλαλών με έδρα τη Λαμία.

Με εμπειρία άνω των 20 ετών, συνεχή ενημέρωση, πάνω σε ηλεκτρολογικά ζητήματα και παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων του τομέα, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Ο Χρήστος Γκογκώνης εξειδικεύεται στον τομέα των smart home, ως πιστοποιημένος εγκαταστάτης της GRENTON, της δομημένης καλωδίωσης και των αυτοματισμών εξυπηρετώντας κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις στη Λαμία και όλο το νομό Φθιώτιδας, κατόπιν συνεννόησης.

Στόχος της επιχείρησης είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε ιδιώτη και επαγγελματία στον ηλεκτρολογικό τομέα και η δημιουργία και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις ηλεκτρολογικές μας υπηρεσίες με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης.