6972854566 Πιστόλη 3Α, Λαμια x.gkogkonhs@yahoo.gr
Electrical Development
Χρηστάκης Γκογκώνης - Ηλεκτρολόγος | Λαμία ΦθιώτιδαΟ πιστοποιημένος εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος Χρηστάκης Γκογκώνης, δραστηριοποιείται σε παντός είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και αποκατάσταση βλαλών με έδρα τη Λαμία.

Με εμπειρία άνω των 20 ετών, συνεχή ενημέρωση, πάνω σε ηλεκτρολογικά ζητήματα και παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων του τομέα, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Με πολυετή εμπειρία και συνεχή εξέλιξη καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που περιλαμβάνουν τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, καθώς και εργασίες επισκευής και αναβάθμισης σε ήδη υπάρχουσες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SMART HOME

SMART HOME

Εκσυγχρονισμός, διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας και εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των σύγχρονων συστημάτων smart home της εταιρείας Grenton.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Υψηλή ποιότητα και άριστες επιδόσεις στα συστήματα δομημένης καλωδίωσης μέσω υπηρεσιών εγκατάστασης και διόρθωσης οπτικών ινών, δικτύων χαλκού κτλ.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Αυτοματοποιημένο κεντρικό σύστημα ελέγχου, που επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο λειτουργίας όλων των σύγχρονων εγκαταστάσεων ενός χώρου.